fbpx

В Івано-Франківську затримали квартирних злодіїв

Суспільство 19:04, 03.06, 2014

Івано-франківські правоохоронці затримали раніше судимих молодиків за крадіжку 1500 гривень з квартири місцевого мешканця.

Як повідомили  «КУРСу» у прес-службі Управління МВС в Івано-Франківській області, до міліції зателефонував житель обласного центру та повідомив про те, що з його квартири, яку він на кілька хвилин залишив відчиненою, викрадено гаманець, де знаходилось 1500 грн.

Черговий, отримавши повідомлення про крадіжку, негайно передав орієнтування патрульним нарядам, які несли службу неподалік місця вчинення злочину. За кілька хвилин інспектори патрульно-постової служби наздогнали та затримали зловмисників.

Ними виявились мешканці Івано-Франківська, які, до речі, незважаючи на молодий вік, раніше судимі за зберігання наркотичних речовин та крадіжки чужого майна.

Як виявилось, в той вечір господар квартири приймав гостей. Усі вони на кілька хвилин вийшли на вулицю, а повернувшись, господар виявив відсутність гаманця, який лежав на видному місці в квартирі, тож довелось телефонувати в міліцію.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення – крадіжка, а також ведеться перевірка щодо вчинення цими громадянами аналогічних злочинів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: