fbpx

В Івано-Франківську завершився Форум української молоді діаспори "Франківськ-2014"

Суспільство 09:20, 29.08, 2014

В Івано-Франківську завершився Форум української молоді діаспори "Франківськ-2014", який було організовано у рамках проведення річних зборів та конференцій Світового конгресу українських молодіжних організацій.

Упродовж кількох днів СКУМО організувало за підтримки Івано-Франківської обласної державної адміністрації ряд тематичних зустрічей, під час яких представники української діаспори обговорювали економічні, політичні, інформаційні та ряд інших актуальних питань у контексті сьогодення України. Про це розповіли КУРСу в Івано-Франківській ОДА.

Завдання цих дискусій, за словами голови СКУМО Мирослава Гочака, полягає не тільки у збереженні культурної пам'яті, а й розвитку зв'язків діаспори з усім закордонним українством, задля об'єднання української діаспори в одне ціле.

Представники СКУМО разом із організаційним комітетом української молоді діаспори "Франківськ-2014" висловили подяку за підтримку в організації та проведенні заходу органам виконавчої влади України.

"Цьогоріч достатньо відчутна підтримка з боку української держави у проведенні цього форуму. Зокрема, ми висловлюємо вдячність Міністерству молоді та спорту України, Міністерству культури України. Велика підтримка була з боку Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Поза сумнівом, цьогорічний Форум "Франківськ-2014" визнано найкращим", – повідомив Мирослав Гочак.

У свою чергу, Мирослав Гочак вручив подяки голові облдержадміністрації Андрію Троценку, заступнику міністра Міндоходів Михайлу Ноняку, начальнику управління культури та національностей обласної державної адміністрації Володимиру Федораку, начальнику управління молоді і спорту ОДА Ростиславу Микитюку, директору департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Ігорю Дебенку, а також представникам засобів масової інформації і громадськості Прикарпаття та волонтерам.

Наприкінці заходу начальник управління молоді та спорту ОДА Ростислав Микитюк подякував усім учасникам форуму та вручив пам’ятні подарунки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: