fbpx

В Івано-Франківську з'являться інформаційні покажчики для туристів

Суспільство 12:25, 19.09, 2014

В рамках реалізації транскордонного проекту "Східноєвропейські перлини: створення та просування продуктів міського культурного туризму в транскордонному просторі" виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради прийняв рішення покращити туристичну інфраструктуру нововведеннями, які зможуть забезпечити самостійні екскурсії для гостей міста.

Проект передбачає створення аудіотурів та доповнення їх пояснюючими та інформаційними покажчиками. Ці вказівники планується встановити у відповідності зі змістом аудіоекскурсій. Вони повинні наочно спрямовувати туристів у напрямку певних туристичних маршрутів і допоможуть їм краще орієнтуватися містом під час прогулянки.

Покажчики інформуватимуть про напрямок розміщення визначних місць вздовж маршруту, а інформаційні таблиці і пілони міститимуть дані про дату заснування, призначення об’єкту, основні події та осіб, пов’язаних з цим об’єктом.

Загалом у центральній частині міста Івано-Франківська планується встановити 60 покажчиків: 24 для маршруту "Івано-Франківськ загадковий", 33 для маршруту "Івано-Франківськ для закоханих" та 3 вказівники, що спрямовують туриста до місць отримання в оренду аудіообладнання та мап центральної частини міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: