fbpx

В Івано-Франківську з'явилася мапа для пішохідних аудіоекскурсій

Суспільство 13:45, 25.12, 2014

В рамках проекту відділ туризму управління економічного та інтеграційного розвитку в партнерстві з громадською організацією Туристична агенція Івано-Франківщини видали мапу Івано-Франківська для пішохідних аудіоекскурсій.

Це карта екскурсій за двома маршрутами: "Загадковий Івано-Франківськ" та "Івано-Франківськ для закоханих". Також на карті вказано топ-10 пам’яток Івано-Франківська з ілюстраціями, інформує ОДТРК "Карпати".

Користуючись такою мапою, туристи можуть самостійно здійснити екскурсію обласним центром Прикарпаття. А ще за такими ж маршрутами у рамках проекту, який виконується за підтримки Євросоюзу, будуть розроблені аудіотури.

Менеджер проектів Туристичної агенції Івано-Франківщини Лада Маланій розповіла, що українсько-польський проект "Східноєвропейські перлини: створення та просування продуктів міського культурного туризму в транскордонному просторі" стосується трьох польських міст – Любліна, Замосця і Пшеворська та трьох українських  Львова, Івано-Франківська, Коломиї.

"Ми в цьому проекті плануємо зробити дуже прості речі, які, на нашу думку, будуть першими кроками для того, щоб ці інновації стали нормою, наприклад в Івано-Франківську і Коломиї. Це є створення самостійно керованих аудіоекскурсій містом для індивідуальних туристів. Як би ми не запрошували сюди групи, індивідуальні туристи залишаються панівною частиною цього сектора і вони найбільше доходу дають в нашу галузь, з одного боку. З іншого боку, це є гарна можливість дати щось цікаве, нове, затримати цих туристів подовше, захотіти погуляти і пізнати більше в цьому місті",  зазначила Лада Маланій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: