fbpx

В Івано-Франківську гальмують запуск аудіоекскурсій через нестабільність валюти

Економіка 11:49, 20.01, 2015

В багатьох місцях Івано-Франківська, насамперед в середмісті, з'явилися вказівники, які туристам підкажуть, куди прямувати до того чи іншого цікавого історичного, архітектурного чи культурного об'єкту. Для аудіоекскурсій Івано-Франківськом виготовлені спеціальні вказівники і карти.

За словами начальника управління туризму виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Володимира Устинського, придбання аудіоплеєрів для аудіоекскурсій затяглося через нестабільність валюти, інформує КУРС із посиланням на ОДТРК "Карпати".

"Завершується міжнародний транскордонний проект "Східноєвропейські перлини…" В ньому було задумано покращити інфраструктурну складову – це збільшити кількість вказівників в місті. Їх на сьогоднішній день вже встановили практично всі, а це 60 вказівників і 5 пілонів. Є ще технічні неполадки, дещо треба переробити, але до кінця місяця маршрут буде повністю відкритий", – сказав Устинський.

Він також зазначив, що по двох розроблених маршрутах "Івано-Франківськ для закоханих" та "Загадковий Івано-Франківськ" також створені українсько-англійсько-польські путівники і карта.

"Єдине, що ще не дороблено, – це не закуплені аудіоплеєри із зрозумілих причин, тому що цей курс нас трошки "підбив". Були замовлені, але ціна залишилася в доларах, але конвертація ж то в гривнях. Але зараз знаходимо вихід з цього положення. Громадська організація, яка цим займається, пообіцяла, що це зробить до кінця місяця або в першій декаді лютого", – додав Володимир Устинський.

Проект "Східноєвропейські перлини: створення та просування продуктів міського культурного туризму в транскордонному просторі" виконує Туристична асоціація Івано-Франківщини у співпраці з українськими і польськими партнерами. Він стосується трьох українських міст – Івано-Франківська, Коломиї, Львова і трьох польських – Пшеворська, Любліна та Замостя.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: