fbpx

В Івано-Франківську запрацювало Студентське телебачення. ВІДЕО

Стиль життя 12:23, 19.10, 2018

Студентське телебачення створене для креативної молоді Івано-Франківська.

Виконавчий директор Володимир Юрчак каже, що це незалежний майданчик, на якому студенти можуть розміщувати свої відеоролики про життя, лайфхаки та новини університету, йдеться у сюжеті “Каналу 402“.

“В основному ми зосереджуємося на тому, щоб це був як розважальний контент, так і ніс безпосередньо користь. Звичайно, щоб привернути увагу, ми не будемо давати сухі дані, статистику – це буде нецікаво студентам. Гарна анімація, візуалізація контенту, щоб він якимось чином міг покращувати не лише студентство, але заголом життя людей, які вчаться”,  каже Володимир Юрчак.

Наразі до проекту долучилися Прикарпатський національний університет, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу та Університет Короля Данила. У кожному із них є активна молодь, яка створює свої відеоролики.

Засновник проекту “Студентське телебачення” Сергій Дубей каже, що практично кожен студент може запропонувати свої матеріали і за це не потрібно платити. Тому Студентське телебачення буде корисне всім тим, хто хоче себе спробувати у журналістиці.

“Це площадка, яка буде використовуватися для практики студентів, де вони зможуть виставляти свої медіаматеріали, для кафедр “Журналістики” та для людей, які мають “маленького журналіста” всередині”,  зазначає засновник.

Наразі у різних корпусах університетів встановили дев’ять телевізорів. На їхніх екранах транслюють різноманітні пізнавальні програми та відеоролики, створені студентами.

Завантаження нового контенту відбувається доволі оперативно  від моменту отримання матеріалу до його демонстрації на моніторах проходить до години часу.

Наступник кроком у розвитку Студентського телебачення стане створення студії для запису відеороликів, а також запуск онлайн-трансляції в інтернеті.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: