fbpx

В "Країні Здоров'я" побували дітлахи обласного центру

Суспільство 13:50, 12.06, 2014

В Івано-Франківську в рамках святкування «Тижня сім'ї в Україні» відбулась програма для дітей «Країна Здоров'я»

У парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка зібралось понад 300 дітлахів з пришкільних таборів. Учасники програми розважались на атракціонах, виконували конкурсні завдання, змагались у спортивних естафетах, інтелектуальних конкурсах. Ніхто не залишився без подарунків.

Начальник відділу молодіжної політики управління сім’ї і молоді департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської облдержадміністрації Катерина Говера стверджує, що організаторам вдалося закцентувати на здоровому способі життя – всупереч думці, що у пришкільному таборі оздоровитися неможливо.

"Здоровий спосіб життя – це основне гасло і свого роду фокус цієї програми. Рух – це життя, тому були спортивні змагання. Дітки на секції "Здоров'я" взяли участь у виставковій програмі, де змогли порівняти кока-колу та питну воду, дізнатися, наскільки важливо правильно вживати їжу, підказати батькам, що їм краще їсти каші та пити натуральні соки, тобто слідкувати за своїм здоров'ям, починаючи з дитинства", – розповідає Катерина Говера.

Організатори заходу – управління сім’ї і молоді департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської облдержадміністрації спільно із громадськими організаціями «Сім’я Майбутнього», Благодійний фонд «Майбутнє України», Центр здоров’я «Відновлення».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: