fbpx

У Микуличині через дітей згоріла стайня

Суспільство 11:53, 18.05, 2015

16 травня в селі Микуличин Яремчанської міської ради на одному із обійсть згоріла стайня. Під час пожежі вдалось врятувати сусідню господарську будівлю. Попередньою причиною пожежі називають дитячі пустощі з вогнем.

Про це КУРСу повідомили в управлінні ДСНС в Івано-Франківській області. Крім того, за минулі вихідні на Прикарпатті трапилось ще 9 пожеж.

16 травня в селі Старі Кривотули Тисменицького району виникла пожежа автомобільного гаража, але врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

16 травня у селі Пациків Долинського району виникла пожежа прибудови до будівлі недіючої пилорами. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

16 травня о 17:01 год. в селі Негівці Калуського району загорілася покрівля господарської будівлі. Вогнем знищено покриття на площі 15 м кв. та 1 т грубих кормів. На пожежі врятовано господарську будівлю. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

17 травня о 13:02 год. у Косові по вулиці Франка виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено стайню та речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

17 травня о 20:48 год. в селі Пнів Надвірнянського району виникла пожежа літньої кухні. Вогнем знищено покрівлю споруди. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Минулої ночі у Калуші по вулиці Коновальця загорівся легковий автомобіль "Опель Вектра". Вогонь знищив ліве крило, передні фари, бампер та пошкодив моторний відсік і капот автомобіля.   

З початку року в області зареєстровано 1120 пожеж, у вогні загинуло 27 осіб, з них – одна неповнолітня дитина.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: