fbpx

В Надвірній засудили чоловіка за публічну торгівлю порнографією

Суспільство 12:31, 14.01, 2015

Надвірнянський районний суд виніс вирок у кримінальному провадженні щодо уродженця села Гвізд Надвірнянського району, який збував і розповсюджував порнографічну продукцію.

В судовому засіданні встановлено, що 28 листопада 2014 року приблизно о 17.00 год. обвинувачений, вийшовши з власного помешкання, направився на вул. Руднєва, що в Надвірній, прихопивши з собою диски з відеозаписами з метою їх збуту, пише НП.

Прийшовши на вказану вулицю та знайшовши картонну коробку, обвинувачений поклав її поряд з металевим кіоском, що між магазином "Сузір'я" та будинком №21/3 вказаної вулиці.

На вказану коробку виклав поліетиленовий пакет із дисками з відеозаписами з метою їх збуту.

У подальшому він збув один диск із відеозаписом порнографічного характеру за 35 гривень. Крім цього, у обвинуваченого було вилучено й інші DVD-диски.

Відповідно до висновку експерта мистецтвознавчої експертизи на вилучених носіях містяться файли, які мають ознаки порнографічного характеру.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні злочину при обставинах, викладених в обвинувальному акті, визнав повністю, у вчиненому щиро розкаявся, а також ствердив про добровільність укладення угоди про визнання винуватості між ним та прокурором, просив дану угоду затвердити і призначити йому узгоджену міру покарання. Наслідки укладення та затвердження угоди про визнання винуватості йому зрозумілі.

Враховуючи викладене, суд засудив вказаного громадянина і визнав його винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 301 КК України та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 1700 грн. штрафу з конфіскацією порнографічної відеопродукції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: