fbpx
  • Головна
  • Новини
  • В обласній філармонії відбулися святкові заходи з нагоди Дня Незалежності

В обласній філармонії відбулися святкові заходи з нагоди Дня Незалежності

18:19, 22.08, 2014

В Івано-Франківській обласній філармонії відбулась урочиста академія з нагоди святкування Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці Незалежності України.

На урочистості з нагоди цих дат прийшло чимало іванофранківців та місцевих посадовців. Зокрема, голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук та голова Івано-Франківської ОДА Андрій Троценко. Також був присутній очільник прикарпатської міліції Микола Семенишин та заступник міського голови Михайло Верес, повідомляє Бліц-Інфо.

Захід розпочали з гімну України у виконанні оркестру. Відтак, до слова запросили голову облради Василя Скрипничука. Він нагадав усім присутнім про творення української історії та держави та попросив присутніх вшанувати усіх героїв, які віддали життя за Україну. 

"Зараз усі ми маємо працювати на благо країни, щоб ця війна завершилася перемогою України. Історична правда на нашому боці, тому ми маємо молитися до Бога про допомогу", – зазначив пан Скрипничук.

Відтак, голова Івано-Франківської ОДА Андрій Троценко зазначив, що 23 роки українці розвивались у совкових та законсервованих суспільно-політичних умовах. Тож тепер від нас усіх залежить, як змінити країну.

"Завданням та головною метою кожного з нас є врятувати та змінити нашу країну на краще. А для цього потрібно докладати спільно зусиль усім.  І якщо не захочемо розпочати з себе, то не зможемо змінити державу в цілому", – наголосив голова ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: