fbpx

В облмуздрамтеатрі ім. І. Франка покажуть нову виставу-провокацію "Кастинг, або Хто хотів люстрації"

Культура 12:05, 17.09, 2014

Нова вистава-провокація “Кастинг, або Хто хотів люстрації” побачить світ в Івано-Франківському облмуздрамтеатрі ім. І. Франка цими вихідними.

Прем’єра готується на камерній сцені театру. Малий формат дозволить існувати митцям у просторі експериментальному, провокаційному, де всі емоції і думки, закладені авторами вистави, добре видно глядачам, інформує ОДТРК "Карпати".

Режисер Андрій Кирильчук створив сценічні візії за творами сучасних російських письменників – Віктора Пєлєвіна, Германа Грекова, Юрія Муравицького, а також українського сатирика Михайла Жванецького. Втілили це експериментальне дійство на сцені молоді актори театру – Іван Бліндар, Ігор Захарчук, Надія Левченко, Євгеній Холодняк, Артур Гулько і сам режисер Андрій Кирильчук.

За словами Андрія Кирильчука, постановка обіцяє бути відвертою і шокуючою, і хоч доволі комедійною, та все ж не без болю.

"Вистава достатньо комедійна. Цікавий динамічниий сюжет. Але за кожним рядочком є біль", – зазначив режисер.
І з приводу національної меншовартості, в тому числі.
Вистава іде двома мовами – російською і українською.

 

Прем’єрний показ вистави-провокації “Кастинг, або Хто хотів люстрації” відбудеться у суботу і неділю о 18.00 на камернаій сцені театру з боку вулиці Степана Бандери. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: