fbpx

В школах Косівщини збиратимуть корм для безпритульних тварин

Суспільство 15:47, 25.03, 2019

З 1 по 12 квітня цього року в закладах загальної середньої освіти Косівського району проходитиме Акція милосердя та добра "Маленький пакунок – великий дарунок", яка має на меті збір корму для тварин, які за різних обставин опинилися на вулиці.

Така масштабна акція збору корму для тварин-безхатьків проводитиметься на теренах Косівщини вперше. Активна та ініціативна учнівська молодь вирішила об’єднати свої зусилля на підтримку безпритульних чотирилапих друзів, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
Акція милосердя та добра "Маленький пакунок – великий дарунок" – це добровільна доброчинна акція.
Зібраний корм передається на безоплатній основі представникам волонтерського руху "Прилаштуй Друга" міста Косів, які у свою чергу разом зі школярами (за їх бажання) передадуть його до мисочок безпритульних собак та котів у районі.
1

Акція проводитиметься у рамках реалізації на Косівщині освітнього проекту "Біоетика" за підтримки відділу освіти райдержадміністрації, сектору у справах молоді та спорту РДА, Благодійного фонду "Щаслива лапа" та у співпраці з волонтерським рухом "Прилаштуй Друга" Косова.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: