fbpx

В "Прикарпаттяобленерго" запустили електронну чергу

Суспільство 18:01, 29.01, 2018

В Івано-Франківському Центрі обслуговування клієнтів АТ "Прикарпаттяобленерго" на Грушевського, 17 запрацювала електронна черга, покликана прискорити обслуговування споживачів.

В електронну чергу можна записатись безпосередньо в ЦОКу, а також в онлайн-режимі через офіційний сайт компанії.

Система "Електронна черга" – це сучасний програмний продукт для управління потоками відвідувачів, контролю черг, організації обслуговування та розподілу відвідувачів в установах, в яких надають послуги клієнтам.

"Ми занепокоєні чергами, які утворюються в Центрі обслуговування клієнтів, – діляться в компанії. – Очікування в черзі – дуже некомфортний та неприємний процес для споживачів. Електронна черга дасть змогу розрахувати приблизний час, коли споживач має підійти до спеціаліста. Клієнту не треба буде відстоювати в живій черзі. Це дозволить уникнути конфліктних ситуацій, невизначеності та інших неприємних моментів".

Щоб стати в електронну чергу у залі обслуговування і отримати консультацію, відвідувачу достатньо:

1) вибрати потрібну йому послугу на моніторі сенсорного терміналу, який знаходиться відразу біля стійки адміністратора залу обслуговування, і натиснути "зареєструватись". В підтвердження реєстрації термінал видасть талончик. Якщо процедура реєстрації викличе запитання чи труднощі – допоможе адміністратор залу; 

2) отримати талон з кодом, який видасть термінал після реєстрації. Також талон містить інформацію про місце і час надання послуги, приблизний час очікування;

3) дочекатись свого виклику за номером реєстрації, який з'явиться на спеціальному табло електронної черги разом з номером столу, до якого споживач має підійти. При цьому споживач приблизно зможе оцінити час очікування і комфортно його провести, наприклад переглядаючи каталоги або займаючись іншими справами;

4) підійти до столу фахівця та отримати консультацію. 

Таким чином, система управління потоками відвідувачів "Електронна черга" організовує і розподіляє відвідувачів рівномірно між всіма спеціалістами, виключаючи утворення натовпу і невизначеності в залі обслуговування.

Зареєструватись в електронну чергу також через сайт компанії, натиснувши на банер про попередню онлайн-реєстрацію на головній сторінці або за посиланням >>

Попередня реєстрація дозволяє в онлайн-режимі запланувати дату і час відвідування ЦОК, вибрати необхідну послугу, яка цікавить споживача. Здійснити реєстрацію можна не раніше ніж за 1 годину до вибраного часу. Наприклад, якщо попередній запис споживач здійснює о 12:00, то найближча година буде не раніше 13:00 у той самий день або на наступні дні, зручні для споживача. А от прийти в ЦОК краще за 20 хвилин до часу, вибраного під час реєстрації.

"Коли споживач реєструється онлайн, він отримує шестизначний код, який важливо зберегти,  зауважують спеціалісти компанії.  Цей код необхідно буде ввести на терміналі самообслуговування у ЦОК не пізніше ніж за 15 хвилин до визначеного часу і отримати талон з порядковим номером. Система автоматично "впише" відвідувача в чергу на той час, який він вибрав, коли реєструвався онлайн". 

В компанії вірять, що завдяки впровадженню електронної черги прискориться обслуговування відвідувачів, ліквідується нервозність, конфлікти в залі обслуговування, полегшуючи очікування, а історія обслуговування, яка фіксується в базі даних, стане в нагоді при з`ясуванні спірних ситуацій.
Наступним ЦОК, в якому працюватиме електронна черга, буде ЦОК в м. Коломия, який обслуговуватиме споживачів філій "Коломийський РЕМ" та "Коломийський МРЕМ".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: