fbpx

В реанімації івано-франківського перинатального центру померла 35-річна вагітна жінка

Здоров'я 10:14, 15.01, 2016

В реанімаційному відділенні івано-франківського перинатального центру померла 35-річна жінка. Потрапила вона сюди на 12-му тижні вагітності із токсикозом і ГРВІ.

Ввечері того ж дня жінку перевели до реанімаційного відділення. За словами її матері, для того, аби хвора вночі була ближче до лікаря. А наступного ранку медики повідомили, що пацієнтка померла. Про це йдеться в сюжеті телеканалу ZIK

Через 2 дні після розтину родичам видали довідку про смерть. У ній зазначено, що 35-річна Оксана померла від внутрішньої кровотечі, розриву тканини печінки. А ще у жінки виявили закриту тупу травму органів черевної порожнини. Родичі загиблої вважають, що жінку в лікарні повністю не обстежили.

"Вона потрапила до лікарні з одним діагнозом, а судмедексперт поставив їй зовсім інший. Що з нею сталося у лікарні? Коли вона надійшла в медичний заклад, УЗД жінці не робили. Я вважаю, як людина поступає в лікарню з серйозним діагнозом, то лікарі повинні були зробити вагітній ультразвукове дослідження, дізнатися, що там у неї всередині, як дитина почувається", – розповіла мати загиблої Надія Яворська.

Поліція Івано-Франківщини уже розпочала за цим фактом кримінальне провадження.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: