fbpx

В центрі Івано-Франківська правоохоронці провели акцію для молодих батьків

Суспільство 19:50, 08.12, 2014

В Івано-Франківську працівники кримінальної міліції у справах дітей у рамках акції "Безпека дітей в руках батьків" вкотре розповіли батькам, що робити, якщо дитина зникла, та наскільки важливо попіклуватися про її безпеку за допомогою "Ідентифікаційної карти дитини".

Вчора на Вічевому майдані в обласному центрі під час акції учасники програми "Дослідники", представники НСОУ "Пласт" та правоохоронці усім охочим роздавали так звану "Ідентифікаційну картку дитини", повідомляє КУРС із посиланням на Івано-Франківський МВ УМВС.

В "Ідентифікаційну карту дитини" батьки зможуть записати паспортні дані своєї дитини, її особливі прикмети, відомості про стан здоров’я, помістити фотографію і відбитки пальців. Картку потрібно тримати із власним паспортом і надавати працівникам міліції тільки у випадку звернення про розшук дитини.

"Основна мета таких заходів – спонукання батьків заздалегідь попіклуватися про безпеку своїх дітей, – говорить начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Івано-Франківській області підполковник міліції Алла Лемчак.  Картки призначені лише для батьків і заповнюються тільки на їхній розсуд. Утім, варто розуміти, що у випадку зникнення дитини не потрібно витрачати час на опис та прикмети, адже у цій картці вже все підготовлено і правоохоронці негайно можуть використовувати її для пошуку дитини".

На пам'ять про акцію правоохоронці вручали дітям надувні кульки.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: