fbpx

В тисменицького міського голови будуть не заступники, а радники та помічники – колишні міліціонери

Політика 16:35, 29.12, 2015

Вчора в Тисмениці відбулась позачергова четверта сесія міської ради, на якій проголосували за її структуру.

Кількість працівників збільшили на три людини, всього – 19. Інформацію КУРСу повідомили одразу кілька депутатів міськради. На утримання штату виділили 1 500 000 гривень.

Минулого тижня на сесії міськради двічі голосували за структуру, запропоновану міським головою Степаном Свораком, але рішення не прийняли. А цього разу за рішення проголосувала більшість депутатів.

Згідно з новою структурою міськради в міського голови не буде заступників, він запропонував ввести посади радника та помічника. Депутати повідомили КУРСу, що це колишні міліціонери.

"Радником та помічником мають стати колишні міліціонери, які, в разі якби стали заступниками, втрачають пенсію міліціонера – або держслужба, або пенсія міліціонера. Меру не потрібні заступники-держслужбовці, які несуть відповідальність",  сказав один із депутатів фракції "Батьківщина".

Також депутати обурюються, що були повідомлення про позачергову сесію за три години до неї, в той час як згідно з регламентом про проведення позачергової сесії депутатів повідомляють не менш як за добу.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: