fbpx

В Університеті Короля Данила обрали "містера" і "міс". ФОТО

Суспільство 09:59, 23.05, 2019

Днями у приміщенні Pasage Gartenberg 12 студенток та 12 студентів Університету Короля Данила змагалися за титул переможців конкурсу "Міс і містер УКД" у трьох категоріях: кежуал – студентські будні, королівський вихід та вихід в образі улюбленого кінематографічного персонажа.

Оцінювали вроду, кмітливість та елегантність конкурсантів власник спортивного клубу Animal gym Олег Бабій, власниця модельного агентства "Ювента»"Тетяна Терсенова-Заводовська, модель всеукраїнського визнання, титулована королева глядацьких симпатій України Каміла Ханак, співвласниця журналу Versal Оксана Мельникович, власник неординарного барбершопу AL'S Barbershop Алі Аль-Гайїм, співачка Алла Івашин та керівник туристичної компанії "Апельсин" Андрій Матійчик.

Судді відзначають, що їм особливо сподобалися виходи в образах королів та королев та відомих кіноперсонажів. Королівське дефіле занурило усіх гостей конкурсу в атмосферу середньовічних балів, де кожна дама намагалася затьмарити своєю вродою інших. Золото, розкіш бордового вельвету, блиск діадем та корон, звуки саксофона – усе це викликало справжній захват у гостей заходу.

Дефіле в образах з кінофільмів теж по-справжньому вразило глядачів та членів журі. Учасники обирали не банальні стрічки та змогли по-новому їх інтерпретувати. Відкривала дефіле пара в образі з культового фільму Люка Бессона "Леон". Для увиразнення своїх костюмів учасники використали увесь необхідний реквізит: круглі окуляри, молоко та навіть вазон.

Також учасники перевтілювались у героїв стрічки "Титанік", "Бонні і Клайд", "Містер і місіс Сміт" та інші.

Особливістю третього виходу учасників став конкурс запитань та відповідей. Конкурсантам необхідно було пояснити свою мотивацію у виборі образу, розповісти про свої емоції, пов’язані з обраним фільмом. Журі уважно слухали відповіді учасників та оцінювали їх.

У результаті титул Mr. University 2019 отримав учасник під номером 3 Богдан Бойків, студент першого курсу факультету архітектури та будівництва Університету Короля Данила.

Титул Miss University 2019 завоювала Яна Вінтоняк. Дівчина навчається на першому курсі філологічного факультету Університету Короля Данила.

Також журі обрали Vice Mr. University 2019 та Vice Miss University 2019. Ними стали Денис Коваленко та Марія Ручкан.

Глядачі також мали змогу обрати своїх фаворитів. Титули Mr. People’s Choice 2019 та Miss People’s Choice 2019 завоювали Віталій Дубровний і Вікторія Буртник.

Усі учасники отримали цінні призи від спонсорів конкурсу. Переможці отримали сертифікат на п’ятиденну подорож по Європі.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: