fbpx

В Яремчанській центральній міській лікарні знайшли порушень на 221 тисячу гривень

Здоров'я 19:28, 15.08, 2014

Фахівці Держфінінспекції в Івано-Франківській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності Яремчанської центральної міської лікарні виявили порушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на загальну суму 221 тис. грн.

Про це КУРСу повідомили в прес-службі Держфінінспекції.

Бухгалтерська служба медичного закладу проіндексувала зарплату окремим працівникам, чиї доходи індексації не підлягали. Через це у січні – травні 2014 року зайво витрачено більш як 120 тис. грн.

Окрім того, через безпідставно виплачену зарплату та зайву сплату внесків до державних цільових фондів незаконно використано понад 73 тис. грн.

Також у лікарні покривали витрати сторонніх юридичних осіб, понаднормово списували матеріальні цінності, не переказували до бюджету належних коштів тощо.

За недотримання законодавства з фінансових питань 10 посадових осіб медичного закладу притягнуто до адміністративної відповідальності.

Про результати ревізії поінформовано прокуратуру Івано-Франківської області та УДСБЕЗ УМВС України в Івано-Франківській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: