fbpx

В зоні бойових дій закриють КПВВ "Станиця Луганська"

Суспільство 10:58, 07.04, 2016

Вже тиждень не припиняються обстріли бойовиками району поблизу контрольного пункту в'їзду/виїзду "Станиця Луганська". З метою збереження життя та здоров’я цивільного населення, яке перетинає цей пункт пропуску, командування штабу АТО на території Донецької та Луганської областей прийняло рішення із завтрашнього дня, 8 квітня, тимчасово закрити КПВВ "Станиця Луганська".

Контрольний пункту в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" буде відкрито, як тільки бойовики закінчать провокаційні обстріли і ситуація стабілізується. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

В зоні проведення антитерористичної операції бойовики продовжують обстріли українських військовослужбовців, використовуючи зброю різного калібру. За минулу добу таких обстрілів було 67.

Гаряче було на Донецькому напрямку. Поблизу Луганського по наших опорних пунктах ворог неодноразово вів вогонь із озброєння бойових машин піхоти. Із мінометів різного калібру було завдано 11 вогневих ударів біля Авдіївки та по одному – в районах Невельського, Новгородського, Опитного, шахти Бутівка та Зайцевого. Для обстрілів в Пісках та Світлодарському групи бойовиків використовували снайперів та стрілецьку зброю.

На Маріупольському напрямку бандити проявили активність поблизу Мар’їнки, де по позиціях наших військ 6 разів стріляли із гранатометів, кулеметів, зенітних установок та стрілецької зброї. В районах оборони українських підрозділів у Широкино та Красногорівці вони вели вогонь із мінометів.

На Луганщині по наших бійцях в районі Новозванівки бойовики використовували зенітні установки та автоматичні гранатомети.

В свою чергу українська армія 10 разів відкривала вогонь у відповідь по незаконних збройних формуваннях та продовжує й надалі надійно утримувати свої позиції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: