fbpx

Вартість квитків на потяги до Криму залишається незмінною

Суспільство 19:15, 12.06, 2014

11 червня ЗМІ поширили інформацію про подорожчання квитків між Кримом і материковою частиною України у 4-7 разів. В Укрзалізниці цю інформацію спростували.

Вартість квитків на поїзди до АР Крим залишається незмінною. Про це розповів Міністр інфраструктури України Максим Бурбак у Києві 12 червня, повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

«Ціна квитків на поїзди до Криму така ж, як і була. Крим – це частина України, і тому міжнародний тариф у сполученні із півостровом ми не вводитимемо. Поїзди формування Укрзалізниці курсуватимуть туди за тарифом внутрішнього сполучення», – сказав Максим Бурбак.

Генеральний директор Укрзалізниці Борис Остапюк пояснив, що вчорашнє «подорожчання» проїзду було викликане збоєм в автоматизованій системі продажу квитків «Експрес-3» (ВАТ «РЖД»). Він порекомендував пасажирам, які все ж таки придбали квитки за завищеним тарифом, звернутися до зілізничних кас, де були придбані квитки, для повернення різниці вартості проїзду.

Прямі поїзди з Івано-Франківська до Сімферополя цього року не курсують, оскільки попиту на цей маршрут нема. Дістатися до Криму можна через Львів. Вартість плацкартного квитка – 160 грн, купе – 240 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: