fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Василь Петрунів з Тисмениці у групі лідерів європейського настільного тенісу серед інвалідів

Василь Петрунів з Тисмениці у групі лідерів європейського настільного тенісу серед інвалідів

18:00, 05.07, 2014

Тисменичанин Петрунів Василь привіз абсолютне чемпіонство з відкритого чемпіонату Румунії з настільного тенісу серед інвалідів.

Змагання міжнародного рівня проходили в командному та особистому розрядах. В команді допомагав житель Ізюму (Харківська обл.) Єзик Олександр. Не було рівних Петруніву Василю в особистому розряді, що в кінцевому результаті наблизило його до 15-ї сходинки світового рейтингу, повідомляє sport.if.ua.

 

1

Результат такого рівня передбачає участь в наступному етапі серії про тур, що відбудеться з 02 по 06 серпня в Тайланді. Змагання дозволять випробувати напрацьоване під час тренувань на спортсменах азіатського зразка.

Успішність майстра спорту міжнародного класу Василя Петруніва пов’язана з плідною роботою під наглядом тренера-викладача вищої категорії Кушніра Василя в стінах спеціалізованої зали Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Потужний колектив групи та професійність спортсменів чоловічої команди ІФНТУНГ (вища ліга), а також команди першої ліги ІФНТУНГ-ОДЮСШ дозволяють збалансовано покращувати майстерність гравців нашого міста та області загалом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: