fbpx

Верховина – серед must go в англомовному путівнику Карпатами

Суспільство 20:09, 20.03, 2019

Англомовний український путівник Карпатами "The Carpathians Travel Guide" розробила команда Made in Ukraine.

Англомовний український путівник Карпатами "The Carpathians Travel Guide" тематично охоплює Львівський, Івано-Франківський, Чернівецький регіони та Закарпаття.

"Кожен з регіонів містить 10 місць, які обов’язково треба відвідати, а також перелік фестивалів, які проходять в цих місцевостях, перелік місць, де зупинитися на ніч та де скуштувати смачну карпатську кухню",  зазначила команда.

Метою такого путівника називають популяризацію України як напрямку для іноземців. Команда зазначила, що типові путівники з книжкових магазинів "не передають тієї краси та не містять перелік місць, які змінюються з кожним роком».

Серед переліку 10 справ, які must do у Карпатах: проїхати на Карпатському трамвайчику, зліпити сирного коника або розписати писанку, піднятися на вершину Говерли, купити вишиванку, тощо.

Співавторкою проекту стала автомобілістка постійної експедиції у пошуках маловідомих місць, travel-журналістка Лала Тарапакіна.

Днями путівник презентували у Нью-Йорку та Вашингтоні. Представила його засновниця проекту Made in Ukraine Юлія Савостіна. Одна з презентацій відбулась в будівлі ООН у Нью-Йорку, повідомляє Громадське. 

Це не перший путівник команди Made in Ukraine, раніше вони випустили англомовний путівник Україною  Ukraine Travel Guide, а також Kyiv Travel Guide. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: