fbpx

Верховинська райрада зобов’язала депутатів звітувати перед виборцями

Політика 19:29, 07.10, 2016

Для виконання депутатами районної ради своїх обов'язків районна рада прийняла рішення "Про звіти депутатів районної ради перед виборцями".

Відповідно до рішення депутати районної ради повинні щорічно проводити звіти перед виборцями у відповідних адміністративно-територіальних одиницях району. Крім того, вони повинні звітувати про свою діяльність під час проведення Єдиних днів депутата в адміністративно-територіальних одиницях району – третій четвер кожного місяця.

"Депутатам районної ради у тижневий термін після проведення звітів інформувати керівників депутатських фракцій та постійну комісію районної ради з питань децентралізації влади, адміністративно-територіальної реформи, органів місцевого самоврядування, мандатна, депутатської діяльності, етики, регламенту, захисту прав людини, законності та правопорядку про результати обговорення звітів, зауваження та пропозиції, висловлені виборцями на адресу ради, і висвітлювати звіти у засобах масової інформації", – інформує прес-служба районної ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: