fbpx

Відкрито реєстрацію на ювілейний Франківський Півмарафон

Спорт 19:31, 03.05, 2018

Відкрито реєстрацію на П'ятий Франківський Півмарафон 2018 (Frankivsk Half Marathon’2018), що пройде 23 вересня в Івано-Франківську.

Зареєструватися на найяскравішу бігову подію Західної України можна на сайті http://run.if.ua/.

Маршрут цьогорічного Півмарафону буде максимально простим і мальовничим. Він пролягатиме вулицями центральної частини міста, парком ім. Т. Шевченка та районом відреставрованого міського озера.

"Складаючи маршрут, ми врахували усі побажання та недоліки попередніх років,  розповідає керівник проекту Ігор Крицак.  Сподіваємося, що траса сподобається учасникам і вони зможуть показати тут свій personal best (найкращий особистий час), а може, і встановити нові рекорди".

Охочі стати учасниками спортивної події можуть обрати для себе одну з дистанцій  21, 10 та 5 км, взяти участь у корпоративному забігу або долучитися до традиційного благодійного забігу на 2 км.

Вартість реєстрації на основну дистанцію до 31.05 становить 450 гривень.

Із 31.06 до 31.08 – 500 гривень.

Для пізніх пташок  тих, хто зареєструється з 1.09, вартість становитиме 550 грн.

У пакет учасника входять: номер, медаль, чіп, браслет і бонуси від партнерів заходу. Додатково можна буде замовити футболку з фірмовою айдентикою Півмарафону.

Франківський Півмарафон організовується платформою "Тепле Місто" у рамках програми "Гарячий спорт" уже п'ять років поспіль. Торік його учасниками стало 975 представників з 11 країн світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: