fbpx

"Відкрию секрет про законотворчість", – боєць Парасюк про специфіку роботи в парламенті. ВІДЕО

Суспільство 23:24, 25.03, 2015

Герой Майдану, боєць батальйону "Дніпро", народний депутат Володимир Парасюк на зустрічі у Франківську розповів, чому пішов у депутати та що робить у Верховній Раді.

За словами Володимира Парасюка, рішення стати депутатом Верховної Ради України він прийняв у окопах.

"Мені так комфортно було в окопах серед друзів. Були такі випадки, що можна було три-чотири батальйони озброєні відправити на Київ. Але такого не можна було робити. Ми бути в патовій ситуації: підеш на Київ – зроблять тебе російським диверсантом, зрадником. Можливо, Путін з цього скористається, та ще можна втратити Україну як державу. Не підеш – будеш стояти, як дурак, на тому фронті днями й ночами. Не будеш висловлювати позиції, війна буде тривати сторіччями. Так сиділи ми в окопі і розмовляли. Говорили, як змінити ситуацію в країні. І тоді Тарас, друг мій, який загинув, сказав: Знаєш, що я придумав? Іди в депутати. Я йому: та я один! Він: нічого, що один, знайдеш там ще другого і будете разом. От це чому я пішов", – згадує нардеп.

Я себе не вважаю професіоналом, каже про свою роботу в парламенті Володимир Парасюк. Але заставляю себе вчитись, додає він. "Взяв таку галузь як реформування силових структур, і основний напрям моєї роботи – це протидія корупції. В Україні корупція – на найвищому рівні. Вона дійшла до апогею", – сказав Парасюк.

Володимир Парасюк за час свого депутатства порахував, що у ВРУ приблизно "20 чоловік є тих, що реально працюють".

"Десять – твердих. І десять – таких", – покрутив рукою нардеп.

"Я вам відкрию секрет про законотворчість",  зацікавив Володимир Парасюк франківців, які прийшли до нього на зустріч. Насправді цікавою виявилася його особиста історія.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: