fbpx

Відомий дизайнер Андре Тан представив найголовніші тренди весни у Франківську. ФОТО

Стиль життя 18:44, 23.04, 2017

Андре Тан презентував нову колекцію у своєму фірмовому магазині A.TAN by ANDRE TAN в одному з торгових центрів міста.

Презентація колекції a.TaN by ANDRE TAN spring-summer 2017 супровджувались шоу-програмою та показом мод, пише Фіртка. Після фотосесії Тан пофографувався з охочими та влаштував автограф-сесію.

Як з`ясував КУРС, Андре Тан представив найголовніші тренди весни у своїй новій колекції a.TaN by ANDRE TAN SS 2017.

Натхненням для створення моделей послужили настрої під час відпочинку на європейських узбережжях. Монако, Барселона, Лісабон, Палермо, Дубровник – саме пейзажі і проведення часу в цих містах стали основою для легких, жіночних нарядів. Розслаблений пляжний відпочинок, прогулянки вздовж узбережжя, дослідження місцевих пам'яток, вечеря на заході, танці до світанку – кожна подія втілилася в дизайнерських образах.

Головні тренди сезону весна-літо-2017 від Андре Тана:

Асиметрія

Спідниці з подолом різної довжини, сукні з подовженими клинами, різні асиметричні вставки – оригінальний крій використовується, як в повсякденних образах, так і вечірніх.

Ассиметрия

Квітковий принт

Флористичні мотиви – безперечна класика весняно-літніх сезонів. У 2017 році будуть популярні великі абстрактні мотиви з квітами, а також дрібні візерунки в стилі бохо.

Цветочный принт

Рюші і волани

За своєю природою жінка – ніжна і романтична. Підкреслити ці якості можуть летять сукні та блузи з оборками. Це можуть бути, як дрібні рюші, так і великі волани.

Оборки и воланы

Мереживо

Гіпюрові моделі і акценти з мереживом – перероджуються і знаходять нові мотиви в кожному сезоні. Незважаючи на свій вечірній характер в сезоні весна-літо 2017 цей тренд актуальний і в денних образах, і в урочистих.

Кружева

Напівпрозорі тканини

Органза, дрібна сітка та інші види майже прозорих тканин ідеальні в створенні образів для особливих випадків. У цьому сезоні особливу увагу заслуговують напівпрозорі вставки в монохромних образах, зокрема – в чорній класиці.

Полупрозрачные ткани

Оголені плечі

Плаття з фігурними вирізами і спущеними плечима, притягують погляд до декольте і шиї.

Открытые плечи

Акцент на рукава

Акцент на рукава – саме з цим елементом найбільше експериментували на модних подіумах. Ліхтарики, декоративні вставки і оборки, незвичайні форми – все це надає особливої ​​динаміки образу і в своєму роді «окрилює».

Акцент на рукава

 Смужка

Смужка в одній колірній гамі і контрастна, широка і вузька, горизонтальна і вертикальна – найнеймовірніші поєднання можна буде зустріти на сукнях, костюмах і спідницях цієї весни і влітку

полоска

 Розрізи і виріз

Прикрита сексуальність, розрізи і вирізи, акцент на тендітних плечах, ключицях, а також ногах – все це досягається завдяки крою

Разрезы и вырезы

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: