fbpx

Відсутність членів ДВК Петра Симоненка не завадить проведенню виборів на Прикарпатті

Політика 12:09, 23.05, 2014

Координатор Івано-Франківської ОПОРИ Іван Маруняк повідомив, що відкликання Петром Симоненком членів дільничних виборчих комісій на завадить процесу проведення президентських виборів в Івано-Франківській області.

"Дільничні виборчі комісії були сформовані з 12 осіб, і те, що представники Симоненка не братимуть участі в організації виборчого процесу на дільниці у день виборів, не зможе вплинути на хід організації і проведення голосування".

Також Маруняк зазначив, що сьогодні останній день подання до дільничної виборчої комісії заяви з проханням забезпечити голосування за місцем перебування.

Ті виборці, які за станом здоров’я не можуть проголосувати на виборчій дільниці, мають не пізніше 20-ї години 23 травня звернутись до своєї ДВК з власноруч написаною заявою та довідкою з медичної установи про стан здоров’я з проханням забезпечити голосування за місцем перебування. 

Нагадаємо, 25 травня в Україні відбудуться вибори на пост президента України, іванофранківці паралельно обиратимуть депутата до Верховної Ради від 83-го виборчого округу. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: