fbpx

Відтепер всю Коломию можна побачити на інтерактивній карті через мобільний телефон

Суспільство 16:01, 31.05, 2018

У Коломиї відкрили веб-ресурс відкритих даних – інтерактивну карту міста.

Керуючий справами виконкому Коломийської міськради Тарас Кухтар і менеджер проекту ГО АЕРК Руслан Вістовський представили громадськості спільно розроблений Коломийською міською радою та ГО Асоціація економічного розвитку Коломийщини веб-ресурс відкритих даних – інтерактивну карту Коломиї.

Як інформує прес-служба Коломийської міськради, на інтерактивній карті можна знайти інформацію про туристичні маршрути, площі для реклами, інвестиційні земельні ділянки чи на продаж тощо.

"Якщо ви хочети придбати або орендувати квартиру, інформація про рік введення в експлуатацію, матеріал фундаменту, покрівлі, кількість квартир багатоповерхівки є теж на інтерактивній карті міста. Якщо ви інвестор, не потрібно подавати запити і чекати відповіді 5 робочих днів, на інтерактивній карті зможете знайти необхідну інформацію про земельні ділянки чи об’єкти нерухомого майна для оренди та інше", – йдеться в повідомленні.

Тарас Кухтар розповів, що інтерактивна карта, яку репрезентували зараз, – це той варіант, від якого стартує міська рада. Надалі кількість розміщеної тут інформації збільшуватиметься. Добавлятимуть нові шари, адже надходить все більше пропозицій, що саме коломияни хотіли б знаходити на карті міста.

Нагадаємо, інтерактивну карту Коломиї створили міська рада спільно з Асоціацією економічного розвитку Коломийщини у рамках проекту "Створення умов для легкого і вільного доступу до інформації про власність громади" за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Робота тривала майже рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: