fbpx

Відвідувачка франківської піцерії відмовилася платити за вечерю, лаялась та чіплялась до людей

Суспільство 18:15, 29.02, 2016

В Івано-Франківську у піцерії поліцейські затримали жительку обласного центру, яка хотіла посмакувати піцою задарма.

Отримавши сигнал про спрацювання "тривожної" кнопки з піцерії на вулиці Чорновола, працівники поліції охорони в Івано-Франківській області відразу відреагували на повідомлення та виїхали за вказаною адресою, повідомляє Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

У піцерії до правоохоронців підійшла бармен цього закладу і вказала на громадянку, яка перебувала у закладі – нецензурно лаялась та чіплялась до інших відвідувачів закладу. Представившись, поліцейські охорони запропонували жінці розрахуватись за вечерю і покинути приміщення, але вона натомість почала висловлювати на їхню адресу погрози.

Неадекватну поведінку працівники поліції охорони швидко припинили – 32-річну жінку було затримано та доставлено до Івано-Франківського відділу поліції для з’ясування всіх обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

Як повідомляв КУРС, нещодавно 43-річна франківчанка влаштувала черговий скандал у піцерії. На місце інциденту виїжджали працівники поліції охорони. За цим фактом триває перевірка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: