fbpx

Рейтинг міських голів: Анушкевичус восьмий за невиконаними обіцянками

Політика 09:30, 13.06, 2014

Громадська організація народного контролю "СЛОВО і ДІЛО" склала рейтинги міських голів України за кількістю даних, виконаних та невиконаних обіцянок. Віктор Анушкевичус у номінації невиконаних обіцянок зайняв восьму сходинку рейтингу, також очільнику міста належить десяте місце у рейтингу виконаних обіцянок.

Міський голова Івано-Франківська згідно з даними громадської організації СЛОВО і ДІЛО за час своєї передвиборної кампанії дав 101 обіцянку громаді міста,  це 15-й результат у рейтингу.

1

З них Віктор Анушкевичус виконав всього 25, але це не завадило Віктору Андрюсовичу увійти до десятки найкращих мерів України.

2

 

Відмітився міський очільник і в «антирейтингу»: відповідно до підрахунків громадської організації, Віктор Анушкевичус з 34-ма невиконаними обіцянками опинився на восьмому місці.

3

Ще 42 обіцянки міського голови перебувають у процесі виконання. 

4

Загалом, до рейтингу увійшли міські голови 40 найбільших міст України. Відзначимо, що перше місце у рейтингу з виконання передвиборних обіцянок зайняв мер Тернополя Сергій Надал, на другій сходинці мер Хмельницького Сергій Мельник, на третьому мер Львова Андрій Садовий, наступні дві позиції за міськими головами Луцька та Донецька – Микола Романюк та Олександр Лук'янченко відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: