fbpx

Віктор Анушкевичус вручив дипломи випускникам проекту "Молодь і влада"

Суспільство 15:52, 01.04, 2015

Кілька десятків прикарпатських юнаків та дівчат пройшли тримісячне стажування у структурних підрозділах Івано-Франківського міського виконавчого комітету.

"Раді вітати вас з тим, що ви успішно пройшли практику стажування у структурних підрозділах МВК. Стажування вперше проходило більше ніж три місяці, але нам вдалося показати роботу наших структурних підрозділів і комунальних підприємств міста", – звернулася до учасників проекту голова Івано-Франківського Молодіжного міськвиконкому Ірина Рабарська.

Випускниця проекту "Молодь і влада" Христина Зелінська зазначила, що для сьогоднішніх випускників це старт у реалізації себе як професіонала у роботі органів місцевого самоврядування.

"Кожен з нас набрався досвіду, хтось організаторського, хтось планування, хтось бюджетотворення, – говорить Зелінська. – Багато з нас не мали можливості відвідувати сесії міської ради раніше, тому було цікаво перебувати на пленарному засіданні міськради".

Міський голова Віктор Анушкевичус подякував усім випускникам та висловив сподівання, що уже найближчим часом молоді патріотично налаштовані люди прийдуть до влади.

"Я це роблю не для галочки і не для того, щоб вам сподобатися, це робиться для того, щоб ви побачили, як працюють органи місцевого самоврядування. Я хочу, щоб ви йшли у владу. До влади мають іти молоді патріоти свого міста і країни. Ми хочемо, щоб на зміну нам прийшли щирі молоді люди, які люблять свою державу більше, ніж гроші", – заявив мер. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: