fbpx

Візуальний стиль Івано-Франківська, розроблений "Теплим містом", стане офіційним

Суспільство 10:34, 05.04, 2017

Між платформою "Тепле місто" та міською адміністрацією Івано-Франківська готується угода, згідно з якою логотип міста, розроблений три роки тому, стане офіційним.

Про це під час вчорашньої оперативної наради повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Інформацію КУРСу підтвердив засновник платформи "Тепле місто" Юрій Филюк.

"На сьогоднішній день візуальний стиль міста є неофіційним і вільним до використання всіма охочими. Від самого початку ми були відкриті до того, щоб при бажанні міська влада взяла його для офіційного використання в разі, якщо в цьому буде інтерес, оскільки ця робота створювалась саме для громади, а не для якихось окремих осіб чи груп. Ми готові надати права на офіційне використання цього візуального стилю міській адміністрації та громаді", – сказав Филюк.

1

За його словами, наразі залишились технічні моменти щодо юридичного оформлення угоди.

Для платформи "Тепле місто" важливими залишаються два аспекти:

– правильне подальше використання візуального стилю в оригіналі без дизайнерських викривлень, адже логотип визнали одним з кращих на Каннському міжнародному фестивалі в 2014 році;

– гарантії, що ніхто в подальшому не зможе приватизувати зазначені розробки в приватних інтересах  бренд мав би належати саме місту, без права на монополізацію для якихось окремих комерційних сторін.

2

"Позиція Теплого Міста щодо співпраці з міською адміністрацією завжди була і залишається однаковою  ми відкриті до взаємодії і прагнемо до якісного об'єднання зусиль з боку всіх сторін: адміністрації, бізнесу та громадянського суспільства", – підсумував Юрій Филюк.

Нагадаємо, візуальний стиль міста представили франківцям в 2014 році. Презентувала логотип компанія "Aimbulance" за ініціативи "Теплого міста". Основою стилю стала українська вишивка – саме за допомогою неї можна створити унікальний образ міста та відобразити культуру і традиції Прикарпаття, стверджували розробники.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: