fbpx

Франківська влада дізналася, що літник на Бельведерський, який працює з десяток років, встановлений незаконно

Суспільство 17:22, 30.10, 2014

Виконком Івано-Франківської міської ради нарешті вирішив передати в оренду земельну ділянку власникам ресторану "Шансон" по вул. Бельведерська, 17 в Івано-Франківську, на якій понад десять років функціонує літній майданчик ресторану.

"До цього часу земельна ділянка не була оформлена в користування. На даний момент підприємець хоче отримати її в оренду і сплачувати місту орендну плату", – повідомив на засіданні виконкому начальник управління земельних відносин міськвиконкому Кирило Обладан.

Він запропонував передати підприємцю ділянку в оренду для обслуговування без права забудови. Відзначимо, що на цій ділянці встановлений літній майданчик ресторану, який функціонує майже десять років.

Член виконкому і, до речі, завсідник "Шансону" Руслан Руско додав, що літник виходить на тротуар, а "червоні лінії" не витримані з усіх сторін.

"Є два варіанти: або вони оформляють землю в постійне обслуговування, або будуть щороку брати дозвіл на встановлення літнього майданчика", – запропонував Руско.

"Там вже історично склалося те місце таким, яким воно є. І хай платять оренду за площу, яку займають", – запропонував перший заступник міського голови Зіновій Фітель, з чим погодилися й інші члени виконкому.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: