fbpx

Влада Франківська готова профінансувати проекти "молодіжок" на 80 тис. грн

Суспільство 18:08, 24.01, 2017

Цього року у міському бюджеті передбачили 80 тис. грн на фінансування проектів молодіжних громадських організацій Івано-Франківська.

Про це на зустрічі з представниками "молодіжок" заявив заступник міського голови, голова конкурсної комісії з фінансування програм молодіжних та дитячих громадських організацій з міського бюджету Олександр Левицький.

Минулого року були профінансовані 26 проектів молодіжних громадських організацій, 23 з них вдалося реалізувати. Як зазначив Левицький, була негласна домовленість про те, що фінансуються всі проекти на суму тисячу гривень.

"Дякує всім, хто зголосився подавати проекти. Деколи вартість проектів більша, ніж передбачене фінансування. Ми це визнаємо, розуміємо і дякуємо вам. З другого боку, якість проектів треба піднімати, щоб це було цікаво не лише тим людям, які в них задіяні, а щоб ви могли привабити до своїх заходів інших молодих людей, на яких спрямований сам проект", – звернувся до присутніх Олександр Левицький.

Він запропонував фінансувати не всі проекти, а справді проводити конкурс, щоб стимулювати ГО створювати якісні проекти. Також заступник міського голови обіцяв пролобіювати фінансування тих проектів, які будуть варті уваги, але виходять за межі кошторису, передбаченого у бюджеті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: