fbpx

Влада підключила Мін'юст і юристів, щоб позбавити Сакварелідзе громадянства, – Дерев'янко

Політика 16:35, 26.09, 2017

Президент Петро Порошенко спрямував всі зусилля не на боротьбу зі справжніми корупціонерами, а на політичні репресії проти активістів опозиційної партії РУХ НОВИХ СИЛ, зокрема позбавлення Давіда Сакварелідзе українського громадянства.

Про це заявив народний депутат, член Ради партії РУХ НОВИХ СИЛ Юрій Дерев'янко в ефірі телеканалу Newsone.

"У нас є інформація про те, що сьогодні дуже активно іде робота над тим, щоб Сакварелідзе позбавити українського паспорта",  сказав Дерев'янко.Він вважає, що Президент Порошенко кинув усі сили на те, щоб боротися з опозиційною партією РУХ НОВИХ СИЛ.

"Це є чергова агонія Порошенка і всіх посіпак навколо нього, який зараз всі свої сили кинув не на те, щоб судити корупціонерів, в результаті дій яких у нас діти в таборах гинуть, а на те, щоб нищити справжню опозиційну партію РУХ НОВИХ СИЛ. Давід Сакварелідзе є одним із лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ",  підкреслив депутат.

"Тому зараз активно підключили  Мін'юст, підключили всіх юристів для того, щоб знайти спосіб, щоб Давіда Сакварелідзе позбавити громадянства",  заявив Дерев'янко.

Він вважає такі дії політичними репресіями та абсолютною дискредитацією державних інститутів.

Нагадаємо, раніше лідер РУХУ НОВИХ СИЛ Михайло Саакашвілі заявив, що влада має наміри позбавити українського громадянства члена Ради партії РУХ НОВИХ СИЛ Давіда Сакварелідзе та екс-редактора українського Forbes Володимира Федоріна.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: