fbpx

Влада потурає знищенню системи ЗНО, – колектив Івано-Франківського центру оцінювання якості освіти

Суспільство 11:34, 17.09, 2015

Колектив Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти вважає, що проведення обшуку у будинку директора Івано-Франківського РЦОЯО Богдана Томенчука є продовженням тиску на систему зовнішнього незалежного оцінювання. Про це йдеться у заяві колективу Івано-Франківського РЦОЯО.

"Шановні друзі, колеги, просто небайдужі люди! Сьогодні зранку так звані "правоохоронні органи" розпочали обшук у будинку директора Івано-Франківського РЦОЯО Томенчука Б. М. Розцінюємо ці дії "доблесних" право(?)охоронців як продовження безпринципного тиску на систему ЗНО", – йдеться у заяві, передає Освіта

"Вважаємо, що ці дії у помешканні нашого директора є продовженням атаки право(?)-криво(!)охоронних органів на зовнішнє незалежне оцінювання, що розпочалася 21 липня цього року",  зазначають у колективі.

Також у колективі наголошують, що справа має замовний характер і має на меті знищити систему ЗНО.

"Відсутність будь-якої достовірної інформації щодо слідства, постійна брехня прес-служби Генеральної Прокуратури України, сьогоднішні дії свідчать про одне  замовний характер справи щодо знищення системи ЗНО при мовчазному потуранні органів державної влади. Висловлюємо повну підтримку директору Центру Томенчуку Богдану Михайловичу! "Діамантові" правоохоронці не пройдуть! ЗНО переможе!"  йдеться у заяві колективу Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Як повідомляв КУРС, сьогодні в помешканнях Богдана Томенчука та його сина, а також в офісі ІФРЦОЯО відбулися обшуки. У помешканні директора Центру Богдана Томенчука київські слідчі не знайшли нічого. Як зазначив сам Томенчук, слідчі "шукають те, чого не існує в самій природі"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: