fbpx

Влада роздасть "картки франківців", за якими можна отримати знижки в магазинах

Суспільство 13:21, 01.04, 2017

За допомогою таких посвідчень мешканці зможуть придбати продукти харчування першої необхідності зі знижками. "Картки франківців" влада роздасть інвалідам першої групи, багатодітним, малозабезпеченим сім’ям, ветеранам ОУН-УПА, репресованим та людям похилого віку з меншою за мінімальну пенсію.

Заступник міського голови Івано-Франківська  Богдан Білик розповідає, що "картками франківця" можна буде користуватися у спеціальних магазинах на вулицях  Стуса, Тролейбусній і Бельведерській. Там за допомогою таких посвідчень можна буде придбати продукти харчування першої необхідності зі знижками, йдеться в сюжеті каналу "402".

"Буде 8, 10, 15 відсотків знижки. Ми не обіцяємо, що будуть всі види м’яса чи субпродуктів, але ті, які найбільше користуються попитом, будуть. Так само і з хлібом", – розповідає Богдан Білик.

В рамках першої хвилі проекту картки обіцяють роздати близько семи тисячам франківців. Списки формують у департаменті соцполітики на основі власного реєстру та відомостей пенсійного фонду.

"Картки франківців" запрацюють протягом квітня, коли всі посвідчення будуть роздані на руки. У майбутньому посадовці планують розширювати кількість категорій, яким їх видаватимуть, та привілеїв, як наприклад знижки в аптеках.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: