fbpx

Влада відповіла на петицію франківчан про облаштування зеленої зони замість ринку на Тринітарській

Суспільство 15:24, 02.12, 2015

Екс-заступник міського голови Зіновій Фітель відповів на електронну петицію, яка зібрала 365 підписів франківчан, про облаштування зеленої зони замість ринку на Тринітарській площі.

Фітель повідомив, що на підставі рішення Господарського суду Івано-Франківської області в 2008 році товариство з обмеженою відповідальністю викупило у власність земельну ділянку в межах вул. Дністровської – Базарної – Шеремети – Станіславської – Галицької площею 1.1915 га для обслуговування торгового комплексу.

"Згідно з чинним генеральном планом міста, функціональне призначення вказаної території – територія пішохідних зон, зелених насаджень загального користування та громадських закладів. Івано-Франківською філією "ДІПРОМІСТО" була розроблена робоча документація на будівництво у вказаному місці багатофункціонального громадського центру, до реалізації якого наразі не дійшло. Коригованим генеральним планом пропонується вказану територію передати частково під громадську забудову, решту – під зелені зони загального користування. Однак наразі передчасно вести мову про кінцевий варіант генплану до його затвердження",  йдеться в петиції.

Нагадаємо, на сайті електронних петицій до влади Івано-Франківська просять облаштувати зелену зону замість ринку на Тринітарській площі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: