fbpx

Владика Йосафат у франківській в'язниці розповів засудженим, що Бог відпускає їм гріхи

Суспільство 13:33, 14.11, 2016

В рамках заходів УГКЦ до Дня Ювілею Божого Милосердя для в'язнів, проголошеного Папою Франциском, Івано-Франківську установу виконання покарань №12 відвідав Єпископ-помічник Івано-Франківської Архієпархії Преосвященний владика Йосафат Мощич.

В молитовній каплиці установи владика Йосафат, у співслужінні в'язничних душпастирів та сотрудників храму Зіслання Святого Духа о. Арсена Панчака та о. Василя Сливоцького, відслужив Молебень до Христа Милосердного для засуджених. Супроводжували молитву своїм співом волонтери, а зокрема сестри мирянського ІІІ Чину Св. Василія Великого, повідомляє прес-служба УГКЦ в Івано-Франківську.

У своєму слові Преосвященний Владика запевнив присутніх у тому, що наш Отець Небесний ніколи не перестає любити кожного з нас, не залежно від того, які провини ми вчинили. Також владика Йосафат наголосив на особливій ласці Ювілейного Року Божого Милосердя, яка проявляється в тому, що Отець Небесний стирає всі наші гріхи та злочини, наче їх раніше не було. Саме тому маємо не зволікати і все зробити для спасіння нашої душі.

На завершення Владика помолився над кожним в'язнем та уділив архієрейське благословення, а також подарував присутнім образки, вервиці та молитовники. Окрім того, владика Йосафат також відвідав камери, де перебувають засуджені до довічного ув'язнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: