fbpx

Вночі підпалили підприємство голови Асоціації деревооборобників Прикарпаття Ігоря Соболевського

Суспільство 11:13, 29.03, 2015

Асоціація деревообробних підприємств Прикарпаття поширила інформацію, що це - розбійний напад.

Про це сьогодні вранці Асоціація деревообробних підприємств Прикарпаття поінформувала на своїй сторінці у Фейсбук.

"Сьогодні вночі скоєно розбійний напад на підприємство, власником якогого є голова Асоціації деревообробних підприємств Прикарпаття Ігор Соболевський. Невідомі особи нанесли тілесні ушкодження охороннику і підпалили підприємство. Вогнеборці, які спрацювали дуже оперативно, ліквідували пожежу. Працює оперативно-слідча група. Охоронець з черепно-мозковою травмою доставлений в лікарню. Як відомо, не так давно було атаковано приватниу оселю очільника Асоціації", – повідомила Асоціація.

Причина агресії, зазначено в дописі, не викликає сумнівів – деревообробники вимагають заборонити експорт круглого лісу за межі України, який набрав масового характеру і становить загрозу як для економіки, так і природи Карпатського регіону та України в цілому.

Відомо, що найближчими днями відбудеться чергове засідання робочої групи в комітеті промислової політики та підприємництва Верховної Ради України, де лобісти експорту програють деревообробникам завдяки непохитній позиції представників Західноукраїнської Асоціації, яку теж очолює Ігор Соболевський.

"Незрозуміла логіка нападників – керівник організації лише озвучує позицію її членів, а стратегічні рішення приймаються колегіально, тому жодні дії проти керівника не здатні вплинути на позицію Асоціації в цілому", – відзначили від імені її учасників.

Як повідомляв КУРС, 12 березня на обійсті голови Асоціації деревообробників Прикарпаття сталися два вибухи. Ігор Соболевський прокоментував, що вибухи на його подвір'ї – це тиск на Асоціацію за протидію схемам і ділкам від нової влади.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: