fbpx

В. о. начальника УМВС в Івано-Франківській області призначено Миколу Семенишина

Політика 09:05, 24.06, 2014

Арсен Аваков призначив тимчасово виконуючим обов'язки начальника Управління МВС України в Івано-Франківській області підполковника міліції Миколу Семенишина.

Як повідомили КУРСу у прес-службі УМВС в Івано-Франківській області, наказом Міністра внутрішніх справ України № 1129 о/с від 21.06.2014 тимчасово виконуючим обов’язки начальника Управління МВС України в Івано-Франківській області призначено підполковника міліції Семенишина Миколу Олександровича, заступника начальника Управління МВС України в Івано-Франківській області – начальника міліції громадської безпеки.

Микола Семенишин народився на Хмельниччині 1969 року, там й розпочав свою службу в органах внутрішніх справ. Перша посада – міліціонер патрульно-постової служби. Відтак довелося працювати і дільничним, і оперуповноваженим карного розшуку.

Останні десять років підполковник очолював райвідділи міліції на Хмельниччині, а у червні цього року був призначений начальником відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Тернопільській області.

У 2010 Микола Семенишин виконував обов’язки керівника Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ.

Освіта – вища. Одружений, виховує трьох дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: