fbpx

Водій підміського автобуса відмовився везти атовця – побратими попередили, що покарають. ВІДЕО

Суспільство 08:19, 20.10, 2018

Водій автобуса "Івано-Франківськ – Іваниківка" повідомив учаснику АТО Василю Поповичу, мешканцю села в Тисменицькому районі, що не бере його пасажиром. З ним зустрівся голова обласної Спілки учасників АТО Андрій Долик.

Дружина ветерана розповіла, коли вона сідала в автобус разом із чоловіком, то водій відмовився перевозити ветерана з посвідченням УБД і відправив його на інший рейс за іншим маршрутом. Василь Попович розповів про інцидент побратимам. Ті зустрілися з перевізником.

“Зустріч хлопців АТО із перевізником “Івано Франківськ – Іваниківка”, який відмовлявся мене перевозити по посвідченню УБД”, – виклав відео в мережу ветеран.

Під час зустрічі голова обласної Спілки учасників АТО Андрій Долик наголосив перевізнику, що той мусить виконувати закон України – перевозити пасажирів з посвідченням УБД не залежно від кількості інших пільговиків у салоні.

Він попередив перевізника, що подасть скаргу в управління транспорту.

“Якщо ще хоч раз до нас звернеться атовець і скаже, що йому відмовили у перевезенні, ми прийдемо 30-40 чоловік, сядемо до вас у маршрутку і цілий день будемо їздити на Іваниківку і назад”, – попередив Долик.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: