fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Водій українського туристичного автобуса, який в Румунії потрапив у ДТП, заснув за кермом. Серед загиблих може бути франківець

Водій українського туристичного автобуса, який в Румунії потрапив у ДТП, заснув за кермом. Серед загиблих може бути франківець

Суспільство 16:16, 09.08, 2015

Автобус з відпочивальниками зазнав аварії, коли повертався з Болгарії в Україну. Припускають, що серед загиблих може бути мешканець Івано-Франківська.

Румунські ЗМІ продовжують публікувати подробиці ДТП, в яке сьогодні на світанку потрапив туристичний український автобус.

Видання Сotidianul зазначає, що всього в автобусі перебувало 53 особи. За попередньою інформацією, загинули дві людини, декілька отримали поранення, одна дитина знаходиться в комі.

Точні причини аварії поки не відомі. Але за попередньою інформацією, водій автобуса з відпочивальниками заснув за кермом.

Як уточнює канал digi24, автобус з 53 українськими туристами перекинувся по дорозі в Бухарест. Загалом у салоні було 22 неповнолітніх. Загинули дві людини, серед них – 17-річна дівчина. Серед постраждалих – двоє дітей, одна з них у комі.

Автобус з українцями повертався з курортів Болгарії. Внаслідок ДТП постраждала 41 людина, інформують fakty.ictv.ua

Журналісти ICTV стверджують, що серед загиблих може бути 30-річний житель Івано-Франківська.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: