fbpx

Володимир Кличко отримав пропозицію в 1 млрд гривень за повернення на ринг

Спорт 17:39, 05.03, 2019

Стрімінгова платформа DAZN запропонувала українському екс-чемпіону світу в суперважкій вазі Володимиру Кличку гарантований контракт в 40 млн доларів за повернення на ринг.

За інформацією порталу Sport Arena, 42-річний колишній боксер заробить ці гроші, якщо проведе три поєдинки в якості професіонала, які можуть відбутися в 2019-му році – в травні, вересні та грудні.

Перший бій планується провести в Німеччині проти суперника з топ-10 світового рейтингу. Другий і третій – це реванші проти британців Ентоні Джошуа і Тайсона Ф'юрі, з якими Кличко повинен буде битися в Лондоні на стадіоні Вемблі.

Відповідно до одного з пунктів, обов'язковою умовою проведення наступного бою є перемога в попередній зустрічі. Якщо українець погодиться на контракт, DAZN вирішить із ESPN питання про трансляцію реваншу з Ф'юрі.

Крім гарантованої угоди, Кличко має отримати відсоток з доходів за телеправа в другому і третьому поєдинках, які планується транслювати в форматі pay-per-view (плати і дивись). В разі перемоги в усіх боях українець отримає пропозицію стати амбасадором DAZN.

У січні авторитетне видання The Ring повідомило, що екс-боксер обговорював вигідний контракт на три поєдинки безпосередньо з головним акціонером стрімінгового сервісу DAZN, уродженцем України Леном Блаватником. Раніше Кличко спростовував чутки про повернення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: