fbpx

Володимир Кушнір: не можна допустити зловживань під час ліквідації КП "ДРЕУ"

Суспільство 06:36, 04.02, 2016

Таку думку висловив голова територіальної організації "Солідарності", депутат Івано-Франківської міської ради Володимир Кушнір, коментуючи рішення ради «Про створення комунального підприємства "Муніципальна дорожня компанія".

За словами Володимира Кушніра, ця проблема назріла уже давно.

"Ми неодноразово наголошували, що потрібно наводити лад у дорожній сфері міста. Те, як проводилися роботи з прибирання та благоустрою, обслуговування дорожньої інфраструктури, знає кожен житель обласного центру. Так продовжуватися не могло", – розповів депутат.

Політик наголошує, що бере під особистий контроль усі процеси навколо створення комунального підприємства "Муніципальна дорожня компанія".

"Наша фракція підтримала нове рішення, але з уточненням – ми будемо вивчати, аналізувати і контролювати цей процес. Є незрозуміла ситуація з майном КП "ДРЕУ", багато активів якого було заарештовано, щось, можливо, ще залишається на балансі. Не можна допустити зловживань під час ліквідації цього підприємства", – наголосив Володимир Кушнір.

Нагадаємо, виконком Івано-Франківської міської ради ухвалив рішення про створення комунального підприємства "Муніципальна дорожня компанія".

Планується, що підприємство буде займатися прибиранням території міста, будівництвом та ремонтом об’єктів міського благоустрою, утриманням дамб та шляхопроводів, утриманням зупинок, наданням транспортних послуг тощо.

За словами директора департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайла Смушака, роботи вистачить на всіх. Втім, КП "ДРЕУ" має 6,5 млн гривень боргів. Тож не виключено, що невдовзі підприємство можуть ліквідувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: