fbpx

"ВОЛЯ" представила команду в Івано-Франківську. ФОТО

Політика 16:00, 06.10, 2015

Лікарі, журналісти, підприємці, учасники АТО, громадські активісти йдуть на вибори до міської ради Франківська від партії "ВОЛЯ". Команду "ВОЛІ" презентував народний депутат від партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев'янко.

"Ми за покликом серця вийшли на Майдан, щоб змінити систему, але довгоочікувані зміни відбудуться тільки тоді, коли прийдуть нові люди, патріоти. В той час, коли український народ платить високу ціну на сході країни, корупційна система продовжує працювати. Не можуть люди, які будували її роками, робити зміни", – звернувся до франківців Юрій Дерев’янко. 
У команді "ВОЛІ" в Івано-Франківську люди, які знають, як розвивати комфортне і безпечне для життя місто, не бояться йти проти системи.
"Вибір кожного мешканця є вирішальним, ваш голос дасть можливість нам працювати і змінювати наш рідний Івано-Франківськ, а наше завдання – показати вам, що ми люди волі і люди дії",  підкреслив журналіст і активіст Володимир Кушніренко, який очолив список у депутати до міської ради від партії "ВОЛЯ".
Кушніренко став ініціатором громадського руху у місті "Контроль маршруток", його пропозиції з реформування системи громадських перевезень увійшли у нову концепцію громадського транспорту, яка повинна запрацювати уже цієї осені. 
"Завдання народних обранців – думати про громаду, про свій народ. Чотири місяці я провів у полоні, потрапили туди, коли виходили з Іловайського котла. Тоді зрозумів, що врятуємося, якщо будемо триматися усі разом і думати про ближнього,  розповідає майданівець, воїн-доброволець Антон Боєв. – Після звільнення почав активно допомагати сім’ям солдатів, які воюють на Сході".
Кандидат до обласної ради від партії "ВОЛЯ" Любомир Стринаглюк назвав першочергові кроки франківської команди:

– Побороти корупцію через створення прозорого бюджету. Для цього провести фінансовий та майновий аудит міської власності, створити повне електронне врядування – безперешкодний доступ до бюджету міста та усіх його видатків, електронні системи закупівлі, оформлення довідок. Запровадження звітності усіх комунальних установ. Створення Громадського антикорупційного бюро. 

– Створити відкрите місцеве самоврядування, забезпечивши вільний доступ усіх громадян до роботи міського виконавчого комітету, засідань міської ради, постійних та тимчасових депутатських комісій. Запровадити щорічні публічні звіти міськради. Створити електронний запис та чергу на прийом до чиновників. Проводити сесії Івано-Франківської міської ради в режимі он-лайн та прямому ефірі на телеканалі "ВЕЖА".

– Розвиток місцевого бізнесу. Залучення інвесторів у "Хриплинську промислову зону", створення «Фонду підприємницьких ініціатив», запровадження безкоштовних навчань з підприємницької діяльності для молоді та створення "Громадської ради молодих підприємців" при міській раді. 

– Побудувати комфортне і зелене місто. Спорудити новий міст через річку Бистриця Солотвинська, продовження спорудження берегоукріплення у місті. Розвивати велосипедну, пішохідну, транспортну інфраструктуру, покращення міського середовища для осіб з обмеженими можливостями. Налагодження системи відеоспостереження на вулицях з доступом онлайн та ін.

Також люди ВОЛІ пропонують провести у місті перевірку житлового фонду та створити теплову карту Івано-Франківська, щоб мати змогу запроваджувати енергозберігаючі технології та заощаджувати ресурси. Також "ВОЛЯ" виступає за повернення у власність громади історичної спадщини міста, зокрема палацу Потоцьких.

 
Політична реклама
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: