fbpx

"ВОЛЯ" представила у Болехові команду однодумців

Політика 13:45, 22.09, 2015

Народний депутат від партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев'янко представив у Болехові команду однодумців. Це 25 кандидатів, які балотуватимуться під час виборів до органів місцевої влади всіх рівнів.

"Ми за покликом серця вийшли на Майдан, щоб змінилися не тільки обличчя у владі, ми прагнули змін у системі. В той час, коли український народ протистоїть ворогові на сході держави, гірко, але корупційна система продовжує працювати. Не можуть люди, які будували її, робити зміни. "ВОЛЯ" – реальна політична альтернатива, тому ми гуртуємо ідейних людей по всій Україні", – звернувся до мешканців Болехова Юрій Дерев’янко
У команді "ВОЛІ" на Болехівщині люди, які готові взяти відповідальність за розвиток рідного краю.
"Районні центри Прикарпаття не повинні зубожіти, "вибиваючи" свої ж гроші в області. Перше, ми будемо відстоювати прозорий і чесний розподіл коштів обласного бюджету, – каже координатор партії "ВОЛЯ" в Болехові, майбутній кандидат у депутати до обласної ради Галина Макота. – Друге, це повне забезпечення міста каналізаційною мережею та будівництво очисних споруд. Третє, розвиток туристичної галузі і одночасно покращення інфраструктури регіону і ремонт доріг".
На посаду міського голови Болехова партія "ВОЛЯ" висуває Зенона Макоту, людину, яка має управлінський досвід.
"Ми обираємо голову і депутатів, далі хочемо п’ять наступних років жити спокійно, але нам потрібна підтримка громади,  звернувся до земляків Макота. – Болехів є сформованою об’єднаною громадою, бо місто має обласне значення і ми відповідаємо за десять довколишніх сіл. Разом ми збудували міст між селами Заріччя і Міжріччя, міст у с. Тисові, проводили реконструкцію сільрад і будинків культури, ремонтували дороги". 
Нардеп також представив кандидатів в депутати до Болехівської міської ради, які не один рік займають чітку громадянську позицію у місті. 
Це захисник довкілля Роман Петровський, освітяни Оксана Паснак і Любов Цюцюра, які разом з громадою домоглися виділення з обласного бюджету 640 тис. гривень на школи м. Болехова, сіл Гузіїв і Міжріччя. 
У свою чергу, кандидат на сільського голову с. Підбереж Віталій Кульпа зазначив, що балотується від партії "ВОЛЯ", бо вона відстоює принципи Майдану. 
"Розпочав свою громадську діяльність після Революції Гідності. Більшість моїх побратимів, повернувшись з Майдану, продовжили боротьбу на місцях. Сьогодні я розумію, що тільки засобами громадського впливу не досягти системних змін", – сказав Кульпа.
Нагадаємо, партія "ВОЛЯ" на Прикарпатті до місцевих рад висуває приблизно тисячу кандидатів, це люди, які не були в регіоналах, комуністичній партії, пройшли люстраційну перевірку.
На правах реклами
 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: