fbpx

"Вона зробила перший крок": на ВО "Карпати" продовжують розповідати про закоханих

Суспільство 19:43, 13.02, 2019

До Дня Валентина на ВО "Карпати" розповідають історії кохання. "Карпати" єднають серця", - слоган цієї романтичної серії про тих, хто познайомився, закохався і одружився, працюючи на підприємстві.

Сьогодні знайомимося з Христиною та Андрієм Сливками, які одружилися у жовтні минулого року.

Андрій з товаришем працював на тестовій системі, а Христина перевіряла якість джгутів і відбирала брак. Дівчина часто приходила, щоби їм допомогти, – як згодом виявилося, щоби побачити свого майбутнього чоловіка.

"Нікого до мене не підпускала і не дала шансу більше нікому", – жартує Андрій.

За його словами, саме Христина зробила перший крок у їхніх стосунках – запропонувала обмінятися номерами мобілок. Звісно, для дзвінків по роботі.

Дівчина першою написала у позаробочий час есемеску із нейтральним запитанням: "Як справи?" Це дало старт стосункам. Молоді люди переписувалися і передзвонювалися, а згодом Андрій запросив Христину на побачення. 

"День за днем, місяць за місяцем нашого спілкування – і я почав бачити у Христині ті якості, яких не бачив у інших дівчатах", – розповідає Андрій і додає, що кохана підкорила його своєю простотою та розумінням.

Андрій запропонував Христині жити разом, а потім молоді люди почали планувати весілля. Чоловік каже, що той день він запам’ятає на все життя і буде розповідати про нього дітям – все було ідеально.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: