fbpx

Войтик і Корнієнко публічно обмінялися звинуваченнями

Суспільство 17:56, 07.09, 2015

Секретар наглядової ради франківського комунального підприємства "Єдиний розрахунковий центр" Вадим Войтик звинуватив активістів "Народного контролю" у "дебоші". У відповідь Андрій Корнієнко, кандидат у мери обласного центру від "НК", назвав міських комунальників "кодлом".

"Сьогодні політичні клоуни з псевдо-партії Наркоконтроль влаштували дебош в одному з офісів ЄРЦ. Довелося викликати державну службу охорони, аби відновити роботу установи. Цікаво, що розпальцований чувак в окулярах йде в мери. І мені соромно через це за своє місто, бо вкупі з буковельським гідрантом ближчі вибори починають нагадувати Донбас 90-х років, а не європейський Франківськ 2010-х", – не добирав слів Вадим Войтик в пості у соціальній мережі Facebook.

У "Народному контролі" КУРСу пояснили, що журналісти з активістами намагалися взяти коментар у заступника директора підприємства Олександра Качанка щодо ремонту даху на Хоткевича, 44. Там комунальники зібрали гроші за ремонт даху з цілого будинку, але роботи не завершили.

"Качанко відмовився коментувати проблему і викликав охорону. Охоронці в свою чергу викликали міліцію. На запитання правоохоронців, чому викликали, охорона відповіла: перевіряли тривожну кнопку", – розповіла журналіст "Народного контролю" Ірина Андріїв.

Відповідь Войтику не забарилася. Кандидат у мери від "Народного контролю" Андрій Корнієнко написав, що:

"Єдиним способом заставити це кодло працювати і хоч щось робити з того, за що вони збирають з людей гроші, є присутність камери і публічність. Скоро все буде в ефірі. Приватна охорона, паркани, ґрати (за ваші гроші) не допоможуть сховатися! Вони реально нас бояться. Я це бачив сьогодні".

Після цього інциденту журналісти "Народного контролю" мають намір писати заяву у правоохоронні органи щодо перешкоджання журналістській діяльності.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: