fbpx

Вперше пенсіонери, які мають картки іванофранківця, пройшли безкоштовні комп'ютерні курси. ФОТО

Суспільство 17:47, 23.12, 2017

Урочистим врученням сертифікатів та свідоцтв завершились двомісячні курси навчання з основ програмування для учасників АТО та членів їх сімей, а для осіб пенсійного віку, власників картки іванофранківця – з азів комп’ютерної грамоти.

У Центрі розвитку підприємництва “Бізнес-Інкубатор” Інституту економіки та управління в нафтогазовому комплексі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу стартував пілотний проект, який започаткував нову для міста традицію – навчання з основ комп’ютерної грамоти мешканців міста Івано-Франківська – осіб пенсійного віку, власників картки іванофранківця. Програма навчання передбачала вивчення таких тем: 1) Основи користування комп’ютером; 2) Фінансово-комп’ютерна інтеграція; 3) Е-урядування. Обсяг курсу – 144 години, кількість учасників – 18, інформує прес-служба ІФНМУ.

Навчальний курс “Основи програмування” для ветеранів та учасників АТО, а також членів їх сімей впроваджується в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу не вперше. У програмі курсу з загальним обсягом 216 годин передбачено вивчення двох дисциплін: “Основи програмування” (144 години) та “Операційні системи” (72 години). 22 слухачі проходили навчання у Центрі розвитку підприємництва “Бізнес-Інкубатор” ІнЕУ ІФНТУНГ на безоплатній для учасників основі.

“Обидва курси навчання – це результат підтримки міської влади та плідної діяльності у рамках Договору про співпрацю, укладеного між Виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради та Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу”,  йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: